Projectmanager Bodem en Nutriënten

Ga je graag aan de slag met het verduurzamen van de landbouw en de rol van goed bodembeheer en nutriëntenkringlopen hierin? Heb je binnen deze thema’s ervaring met projectmatig werken, samenwerken met gebiedspartijen en het analyseren van data, dan horen we graag van jou!

Wat doen wij?

Nutriënten Management Instituut NMI is een onderzoeks- en adviesbureau met 10 enthousiaste medewerkers. NMI ontwikkelt kennis over duurzaam bodembeheer en nutriëntenkringlopen en vertaalt dat in praktisch toepasbare oplossingen voor onze klanten: stakeholders in de agribusiness en het landelijk gebied. Zo willen we bijdragen aan het verbeteren van de bodemkwaliteit ten dienste van de voedselproductie, natuur en de kwaliteit van de leefomgeving. Samengevat in onze missie: duurzaam bodemgebruik voor landbouw en natuur in balans met de omgeving. NMI is een onderdeel van AgroCares, een AG Tech bedrijf gevestigd in Wageningen, die wereldwijd innovatieve diensten levert om de voedselvoorziening te verbeteren.

Wie ben jij?

Jij zorgt ervoor dat projecten in samenwerking met collega’s goed worden uitgevoerd binnen de kaders van budget en tijd. Jij levert een inhoudelijke bijdrage aan projecten op het thema van duurzaam bodembeheer en nutriëntenkringlopen. Je kunt data analyseren en interpreteren en hierover zowel mondeling als schriftelijk helder rapporteren. Je hebt plezier in het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en stakeholders. Verder lever je graag een bijdrage aan het werven van nieuwe opdrachten.

Je schrikt niet terug van grote datasets en complexe vraagstukken, je kunt gestructureerd werken, overzicht houden en goed plannen. Samenwerken gaat je makkelijk af. Je bent een analytisch sterke projectmanager die enthousiast wordt van het werken aan de belangrijke uitdagingen waar we als maatschappij voor staan.

Jouw achtergrond?

Je bent een ervaren professional die strategisch kan denken, maar die er ook energie van krijgt om praktisch bezig te zijn. Enkele profiel eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde WO-opleiding met gedegen kennis van bodemprocessen, nutriëntenkringlopen en de landbouwpraktijk;
  • Je hebt relevante ervaring als projectmanager;
  • Je wilt graag werken aan de verduurzaming van de Nederlandse landbouw;
  • Je hebt kennis van en ervaring met gegevensverwerking, statistiek en/of modellering;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Ervaring in acquisitie en een relevant netwerk heeft een pré;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de programmeertalen R en/of Python;
  • Je kunt net zo goed zelfstandig werken als in teamverband;
  • Je mondelinge en schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels is uitstekend.

Wij bieden een zelfstandige positie voor minimaal 32 uur per week in een dynamische organisatie. Ons kantoor staat in Wageningen, maar je bezoekt ook regelmatig opdrachtgevers en stakeholders. Wij zijn een informele organisatie en hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Interesse

Neem contact op met Romke Postma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 460 207 76 voor meer informatie over de positie.
Als je geïnteresseerd bent in deze functie kun je jouw motivatiebrief, met inbegrip van je CV vóór 4 februari sturen naar HR via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De 1e gesprekken zullen plaatshebben op vrijdag 8 februari 2019.

Voor meer informatie, kijk op onze websites: www.nmi-agro.nl en www.agrocares.com.